Alma Bektashi është kfjellë pas ndarjes nga burri, po duket si nuse me fustanin që ka veshur

Alma Bektashi ëstë emri I këngëtares që për vite ka qenë tejet aktive në skenën muzikore.

Ajo tani u largua nga skena muzikore dhe që nga emisioni The Voice of Albania para pak vitesh, nuk u pa më në asnjë ngjarje muzikore.

Edhe pse u largua nga skena, Alma është tejet aktive në rrjetet e saj sociale e sidomos në Instagram.

Në fotografinë e fundit, ajo po duket më e re dhe më bukur se asnjëherë më parë.