Aida zgjedhi fustanin më të bukur për sonte, frizura e saj e ҫuditshme mori vëmendjen

Këngëtarja e njohur, Aida Doçi, pak kohë më parë është bërë nënë për herë të parë.

Pavarësisht kësaj, ajo është shumë aktive si me projekte, ashtu edhe në rrjetet sociale.

Ajo është shumë aktive në mbrëmje të ndryshme muzikore dhe në ahengje familjare.

E në fotografinë e fundit ajo shihet e veshur me një fustan të bukur dhe stil flokësh jo shumë të zakonshëm.