Aida Doçi nuk do t’ia di se është Ramazan, agjerueshëm e bën këtë veprim të vështirë

Këngëtarja e njohur, Aida Doçi, pak kohë më parë është bërë nënë për herë të parë.

Pavarësisht kësaj, ajo është shumë aktive si me projekte.

Aida është shumë aktive edhe në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Në fotografinë e fundit, ajo edhe pse agjerueshëm ka treguar se nuk po i ndalë aktivitetet dhe mbrëmjet muzikore.