Adri thumbon pak Shqipen: Ke mbetur si ujk, vetëm

Adri dhe Shqipja kanë biseduar bashkë.

Adri i tha Shqipës se “ ke mbetur si ujk,vetëm”.

Gjithashtu i tha se “esenca është me i fitu disa gjëra, pa e bërë lufën ti pa qenë prezent”.