Adelina Tahirit i ndodh gjëja shumë e keqe, i plaçkitet banesa e saj

Adelina Tahiri është përballur së fundmi me plaçkitje.

Mësohet se hajnat i kanë thyer banesën në ditët e fundit të muajit gusht.

Sipas këtij raportimi, hajnat kanë thyer banesën e saj në Selanik, nga ku kanë marrë gjëra me vlerë.

Këngëtarja ka shijuar pushimet sivjet, kryesisht me motrën dhe djalin e saj.