Qëndresa tregon vendin ‘përrallorë’ ku ka shkuar për t’u larguar nga puna

Ajo është e njohur për publikun si bashkëshortja e moderatorit, Labinot Gashit.

Është fjala për Qëndresa Bajramin, e cila është gjithmonë e përfolur dhe e pëlqyer sidomos për paraqitjet e saj.

Qëndresa është shumë aktive edhe me postime në rrjete sociale, ku ka një numër të madh ndjekësish.

Në fotografinë e fundit, ajo ka treguar vendin ku ka zgjedhur që të pushojë.