Zarfi i zi në Big Brotherin e Shqipërisë: Meritoni dhe Ilnisa përjashtohen nga shtëpia

Ditën e sotme një zarf i zi ka shkuar në “BBVA”, ku ishte i destinuar për Meritonin dhe Ilnisën.

Vëllai i madh në këtë zarf të zi kishte vendosur ti s’kualifikonte nga gara për çmimin e madh.

Kjo erdhi si pasojë e agravimit të situatës mes tyre dhe Eglës.