Besi i dedikoi këngë me plot akuza, më në fund reagon Xhensila, ka diçka të rëndësishme për të thënë

Ditën e djeshme Besi publikoi këngën “Mosmirënjohja”, me një tekst të realizuar nga vetë ai, teksa u mor komplet si një dedikim ndaj Xhensilës.

Fill pas publikimit të këngës, Xhensila ka bërë këtë veprim, i cili duket si një sinjal për Besin.

Ajo ka postuar një poster me koncertin e radhës që do të mbajë, teksa na bien në sy emojit e vendosura.

Emoji me një sy të mbyllur, duket si tregues që Xhensila publikimin e këngës nga Besi e ka marrë si reklamim më të madh dhe kështu ka nisur të postojë mbi koncertet apo biznesin e saj.