A e keni ditur se ky person i njohur është vjehrri i Astrit Gashit dhe babai i Albës

Analisti dhe gazetari i njohur Astrit Gashi pak ditë me parë ka kurorëzuar dashurinë e tij me Alba Merovci.

Ndonëse të dytë janë të njohur në botën e medias edhe vjehrri i Astritit është Adnan Merovci emër shumë i njohur për veprimtarinë e tij.

Adnan Merovci ishte personi i rëndësishëm në protokollin e ish presidentit Ibrahim Rugova.

Kujtojmë se Adnani aktualisht udhëheq emisionin tij ‘Fakte’ në Klan Kosova.