Xhensilën e ka zbukuruar edhe më shumë shtatzënia, kaq bukur po duket me barkun e fryrë

Xhensila dhe Besi do të bëhen prindër për herë të dytë.

Lajmin e bukur ata e konfirmuan në ditëlindjen e pestë të Ajkës, duke zbuluar edhe gjininë.

Çifti do bëhet me djalë dhe Ajka me një vëlla.

Së fundmi Xhensila ka treguar për herë të parë barkun e rrumbullakosur teksa shfaqet në një super joshëse.