Violetë Kukaj e ka ‘belin për dy kollana’, e lë anash modestinë, e quan veten femër unike

Këngëtarja e njohur kosovare, Violetë Kukaj është ndër këngëtaret më me zë në vend.

Ajo tashmë është shumë aktive edhe me projekte të reja muzikore.

Violeta është shumë aktive edhe në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Në fotografinë e fundit ajo shihet me një fustan të bukur dhe po duket si të ishte 20-vjeçare.