Violeta e ka ‘lëshuar’ veten, ka vendosur t’i shtoj disa kilogramë me këtë ushqim që po e ha

Këngëtarja e njohur kosovare, Violetë Kukaj është ndër këngëtaret më me zë në vend.

Ajo tashmë është shumë aktive edhe me projekte të reja muzikore.

Violeta është shumë aktive edhe në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Përmes fotografisë së fundit, ajo ka treguar se ҫfarë po ha dhe duket se ka vendosur t’i shtojë disa kilogramë.