Vesa e Blerando afër, por s’i flasin njëri-tjetrit

Disa nga banorët e Big Brother VIP Kosova kanë bërë biseda me njëri-tjetrin.

Besi ka qenë ai që ka folur për artin dhe aktorët.

Ndërkaq, Vesa dhe Blerando edhe pse afër njëri-tjetrit nuk po flasin bashkë.