Trupin ‘fit’, Zanfina po duket si ‘peshk’ në fotografinë ku ka ekspozuar barkun

Dikur personazh shumë i njohur, por Zanfina Ismaili tashmë nuk është aktive në muzikë.

Mirëpo ajo po vazhdon të jetë aktive në rrjetet sociale, me postime të shumta.

E përmes fotografisë së fundit të publikuar ajo ka treguar trupin e saj ‘fit’.

Ajo po duket më e bukur dhe më atraktive se asnjëherë më parë.