Thyhet tabuja e radhës – Alby, aktorja e filmave për të rritur bëhet pjesë e BBVK2

Big Brother VIP Kosova tanimë njihet për thyerjen e tabuve, e një veprim i tillë s’kishte se si të mungonte as këtë edicion.

Kësisoj, pjesë e kastit të këtij edicioni është bërë aktorja shqiptare me famë internacionale në botën e kinematografisë së filmave për të rritur, Alby.

Ajo ka zbuluar se është nënë e një vajze 4-vjeçe, për të cilën uron ta fitojë BBVK-në dhe t’ia blejë një shtëpi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.