Shyhretja harron se është bërë disa herë gjyshe, vishet e rregullohet si të ishte nuse e re

Shyhrete Behluli s’ndalet së sjelluri projekte të reja muzikore, të cilat rezultojnë shumë të pëlqyera nga publiku.

Ajo vazhdon të jetë shumë e dashur për publikun e saj.

Ajo është shumë aktive gjithmonë edhe në rrjetet sociale, me postime nga më të ndryshmet.

Në fotografinë e fundit ajo shihet e veshur dhe e rregulluar si të ishte 20-vjeçare.