“Shumë lojtare e keqe është”, Ylli i flet Besit për dikë prej banoreve

Buci dhe Besi mbrëmë kanë folur për disa prej banorëve të tjerë të Big Brother VIP Kosova 2.

Në mesin e personave që u diskutua nga ata ishte edhe Shqipja.

“ Është shumë lojtare e keqe, kë e bë si shok e ka pas vetes, ai e hëngër”, thanë Buci dhe Besi.