Shqipja – Edonës: Shpejt do të dalësh ti

Banoret e Big Brother VIP Kosova, Shqipja dhe Edona duket se nuk i kanë marrëdhëniet në mes tyre edhe aq mirë.

“Do të dalësh shpejt ti, nuk merrem me ty, shko merru me Ganiun”, i ka thënë Shqipja, Edonës.

Më tutje ajo për Edonën tha se “ajo do të bëhet bajate”.