Santiana dhe Kader përplasen me fjalë – Edona shkrihet së qeshuri

Gjatë ditës së sotme, Kader dhe Santiana kanë debatuar me fjalë degraduese ndaj njëra-tjetrës.

“Mos kce si knusi”, i është drejtuar Santiana, Kaderes.

E kjo e fundit i tha, “ ha buk aty pula ime”.

Ndërsa banorja e Big Brother VIP Kosova, Edona gjatë debatit të vajzave është shkrirë së qeshuri.