Rita dhe Fidani po i japin fund beqarisë, po bëhen gati për dasmën e madhe

Rita dhe Fidani padyshim janë një nga çiftet me të pëlqyera në botën e show bizit.

Tash e një kohe çifti kanë qëndruar larg mediave sociale, kjo ka bërë që të mos jenë aktiv as në ahengje të ndryshme familjare.

Andaj ndjekësit kanë aluduar se mos janë në përgatitje të një dasme.

Kujtojmë se në disa intervista çifti janë shprehur se do të bëjnë dasëm me familjarë dhe miq te ngushtë.

Se a do të kemi dasëm nga Rita dhe Fidani mbetët për të parë.