Reja e Shkurtës sapo doli nga frizerka, me këtë pamje i la nën hije të gjitha nuset e tjera të estradës

Reja e këngëtares së njohur kosovare, Shkurte Fejzës që nga viti i kaluar ka hyrë në radhën e nuseve të estradës.

Ajo është shumë e njohur dhe e dashur për publikun tonë.

Erza është edhe shumë aktive në rrjetet sociale, me postime nga më të ndryshmet.

Në fotografinë e fundit ajo shihet se sapo është rregulluar dhe po duket tejet bukur