Reja e Mihrijës po bën jetë “të shtenjtë”, na prezanton me veturën e saj super-luksoze

Tringa Berisha se fundmi u bë e njohur për publikun, pasi u fejua me djalin e këngëtareve, Naim Abazit dhe Mihrije Brahës.

Ajo tashmë ka hyrë në radhën e nuseve të estradës sonë.

E vetëdijshme se çdo postim i saj tashmë bëhet lajm nga mediat roze, Tringa po vazhdon të jetë shumë aktive në rrjetet sociale.

Në fotografinë e fundit ajo shihet në veturën e saj e cila po duket mjaftë luksoze.