Realizohet dëshira e publikut, Shqipja dhe Ardi më në fund bëhen bashkë

Shqipja dhe Ardi u komentuan shumë për një lidhje mes tyre derisa ishin banor në “BBVA”.

Kjo lidhje mbeti pezull edhe për publikun pas përfundimit të “BBVK”.

Por shoqëria e tyre po vazhdon dhe sot e asaj dite.

Në një pamje të publikuar dyshja shihet përsëri bashkë në rrugët e Tiranës.