Qëndresa e Labit vishet shkurtë, por trëndafili gjigant në setrën e saj mori tërë vëmendjen

Ajo është e njohur për publikun si bashkëshortja e moderatorit, Labinot Gashit.

Është fjala për Qëndresa Bajramin, e cila është gjithmonë e përfolur dhe e pëlqyer sidomos për paraqitjet e saj.

Qëndresa është shumë aktive edhe me postime në rrjete sociale, ku ka një numër të konsiderueshëm të njerëzve.

Në fotografinë e fundit ajo shihet e veshur me një sako të bukur, e që ishte trëndafili i saj që mori tërë vëmendjen.