Përplasen Iliriana dhe Ganiu: E ke për detyrë të m’i rregullosh rrobat

Ganiu dhe Ilirjana kanë debatuar lidhur me mirëmbajtjen e dhomës së gjumit.

Ganiu i tha Ilirjanës: “Rrobat e mia i palon kur kam nevoj dhe qaq”.

Kurse Ilirjana ia ktheu duke i thënë se nuk e ka për obligim që t’ia rregullojë rrobat.