Pas ndarjes nga Lirimi, më në fund deklarohet Lulja dhe ka diçka të rëndësishme për të thënë

Ishin çifti fillimisht më i bullizuar, e më pas u bën më të përfolurit për shkak të rrjedhës që mori jeta e tyre.

Ata kaluan shumë vështirësi së bashku, duke përfshirë këtu edhe sëmundjen, shkruan Telalli.info.

Por, duket se gjithçka nuk ka shkuar aq mirë mes tyre, sepse çifti i kanë dhënë fund martesës së tyre disa vjeçare, nga e cila kanë edhe dy vajza.

E në lidhje me këtë gjë, Lulja nuk ka bërë ndonjë deklarim direkt, por vetëm ka publikuar fotografi të vajzave të saj./Telalli.info/