Pak ditë pasi e mposhti sëmundjen e tretë, Adriana Matoshi merr një vendim shumë të rëndësishëm

Deputetja dhe aktorja e njohur kosovare, Adriana Matoshi është një ndër personazhet më të dashura për publikun

Ajo është shumë aktive si në Kuvend, ashtu edhe në projekte të ndryshme artistike.

Së fundmi, aktorja dhe deputetja ka njoftuar se e ka mposhtur sëmundjen për herë të tretë.

E pak ditë pas kësaj beteje të fituar, Adriana ka treguar se ka vendosur që të bëjë një udhëtim.