Nusja e Labit njofton se e ka ndërruar stilin e veshjes, kaq shumë i paska hije edhe stili i ri

Ajo është e njohur për publikun si bashkëshortja e moderatorit, Labinot Gashit.

Është fjala për Qëndresa Bajramin, e cila është gjithmonë e përfolur dhe e pëlqyer sidomos për paraqitjet e saj.

Qëndresa është shumë aktive edhe me postime në rrjete sociale, ku ka një numër të madh ndjekësish.

Në fotografinë e fundit ajo shihet si rrallëherë më atlete dhe duket sikur i shkojnë.