Nuk do ta besoni se kush është banori i radhësë i Big Brother VIP Kosova e njihni të gjithë

Konkurrenti i rradhës që është bërë pjesë e kastit të Big Brother VIP Kosova, Lumbardh Salihu.

Salihu është një model me nam dhe një ish futbollist me sukses, derisa në renditje është i shtati me radhë.

Ai ka bërë hyrjen voluminoze bashkë me banoren tjetër të re, Alba Vukaj.

 

lumbardh
lumbardh