Nora e lartëson motrën e saj: Një herë Era Istrefi, zbrazëtirë e madhe – pastaj vijmë krejt estrada

Këngëtarja Nora Istrefi vijon të mbështesë të motrën Erën në rrugëtimin e saj muzikor.

Madje për Erën, Nora ka kritikat më pozitive.

“Është Era një herë, pastaj një zbrazëtirë e madhe e tani vijmë krejt na estrada”, ka thënë Nora pos tjerash në një intervistë në emisionin “1 kafe me Labin”.

Ajo po ashtu ka thënë se një bashkëpunim mes saj dhe të motrës është në planet e së ardhmes, veçse po presin materialin e duhur.