Ndahet çifti i shumë përfolur Lulja dhe Lirimi, mësohet arsyeja ‘shokuese’ e ndarjes

Çifti i njohur Lule dhe Lirim, kaluan shumë sfida së bashku në jetë, por jo edhe ndarjen.

Ata së fundmi bën të ditur se ndanë rrugët më njëri-tjetrin dhe se jetojnë në shtëpi të ndara.

Në disa video live, në “Tik Tok”, Lirimi pyetet për arsyejet e ndarjes me Lulen.

Ai nuk dha diçka konkrete, vetëm se tregoi se ndarja ka ardhur nga mosmarrëveshjet mes tyre.

Nga reagimi dhe shprehja e Lirimit, kuptohet se ai është I gatshëm për ribashkim.