Motrat Ismaili bëhen bashkë, ky detaj bie kaq shumë në sy

Këngetarja e njohur kosovare, Adelina Ismaili është shumë e dashur për publikun shqiptarë.

Ajo konsiderohet si DIVA e këngës shqiptare.

Për vite të tëra, Adelina ka argëtuar publikun me këngë të cilat çdo herë janë bërë hite.

Kohëve të fundit ajo është kaluar pak nga muzika, duke u marrë me një emision relaksues si dhe duke i kushtuar shumë kohë familjes.

Adelina se fundmi ka publikuar një fotografi ku ajo shfaqet si rrallëherë në shoqëri te dy motrave të saj, Emës dhe Zanfinës.

Të veshura krejt zi dhe me stil pothuajse të njejtë të flokëve, motrat Ismajli po shkëlqejnë pranë njëra-tjetrës.