Melisa sapo na prezantoi me nënën e saj dhe ajo qenka një zonjë e vërtetë

Ish-banorja e ‘Big Brother Vip Kosova’ Melisa Lleshi sot ka ndarë një foto speciale, ashtu e konsideron ajo.

Melisa ka publikuar foto me nënën e saj.

Teksa dëgjohet kënga “Frymën e fundit ta kisha fal unë ty, me fal mam, drita e syve për mua je vetëm ti”.

Melisa shumë herë e ka treguar lidhjen e afërt që ka me nënën e saj.