Big-Brother1

Një prej reality-show-ët më të mëdhenj në shqiptari, Big Brother VIP Kosova 2, po shkon ngadalë drejt fundit.

Banorët kanë bërë më shumë se gjysmën e rrugëtimit në shtëpinë më të famshme, duke shkaktuar debate dhe emocione të shumta.

Opinionisti Bledi Mane ka bërë të ditur datën e finales së madhe të Big-ut.

I pyetur nga ndjekësit se a do të shtyhet BBVK2 edhe për një muaj, Bledi ka dhënë përgjigje të prerë.

“Në datën 2 shkurt finalja e madhe”, ka shkruar ai.