Mbesa e Shyhretes ka dalë sonte, kaq bukur është veshur dhe rregulluar

Elira Martinaj tashmë është shumë e njohur për publikun tonë.

Ajo është mbesa e këngëtares së njohur, Shyhrete Behluli.

Së pari u bë e njohur nëna e saj Njomza, si frizere shumë e zonja, e tani edhe Elira.

Në fotografinë e fundit shihet se ajo ka dalë dhe është rregulluar tejet bukur.