Lulja paraqitet pas ndarjes me Lirimin, është bërë “asht e lëkurë”

Lirimi dhe Lulja janë çifti që janë përfolur shumë ditëve të fundit.

Në rrjetet sociale ata deklaruan se i kanë dhënë fund martesës së tyre.

Fansat e tyre ka ditë qe po interesohen pse ka ardhur deri të ndarja e tyre.

Ka qenë Lirimi ai i cili përmes një videoje ka treguar arsyen e ndarjes nga Lulja.

Madje ai ka thënë se bashkimi i tyre në këtë kohë është i pamundur.

E, Lulja sot është paraqitur përmes fotove në rrjetin social, që nga lajmi për ndarjen e saj me Lirimin.

Duket se edhe Lulja e ka përjetuar rëndë ndarjen, duket ‘asht e lëkurë’.