Lirimi nuk po mund ta përballojë ndarjen, tregon se si po e vuan ndarjen nga Lulja

Pas ndarjes Lirmi ka dy fjalë për Lulen

Lirimi dhe Lulja u bën një nga çiftet më të komentuara ditët e fundit.

Një ndarje që ngjalli shumë pikëpyetje për ndjekësit e tyre, por pa asnjë sqarim.

Lirimi së fundmi ndau një video ku nga teksti i këngës që këndon kuptohet qartë se ende e dashuron dhe kërkon të rikthehet tek Lulja.

Por këto fjalë a do të ia zbusin zemrën Lules?!

Koha do të na tregoi të gjitha.