Ledi Vokshi bën deklaratën e papritur për Linda Halimin

Ledi Vokshi ishte banorja e cila u eleminua të premten nga shtëpia e Big Brother VIP Kosova pas votave nga publiku.

Ajo qëndroi plot 21 ditë brenda shtëpisë, ndërsa dy herë ishte në nominim, ku nominimit të kësaj jave nuk i shpëtoi.

Pas daljes nga aty, Ledi pati disa thumba për disa nga banorët aty.

Por, në veçanti Linda Halimi ishte ajo me të cilën Ledi prishi raportet së fundmi.

Ledi tha se dyshon se Linda Halimi nuk është e martuar, derisa tha se ajo është edhe banorja më ‘fake’ aty.

“Dyshoj se nuk është e martuar fare”, tha ajo.

Ndërsa, për banorët më negativë të shtëpisë, Ledi përmendi Bucin (Yll Dervishin) dhe Gani Gërminë.