Learta përgatit këtë ëmbëlsirë të mrekullueshme për iftar, ndanë edhe receten

Learta Jakupi e paska një talent që ndoshta nuk ja keni njohur.

Personazhi i popullarizuar i rrjeteve sociale, paska talent për gatime, e kjo jo rastësisht.

Edhe nëna e Leartes, Drita, është mjeshtre në kuzhinë, andaj Learta e paska trashëguar pasionin nga e ëma, shkruan Kosovarja.

Learta ka përgatitur Princes crofne dhe e ka ndarë me ndjekësit edhe recetën dhe hapat e përgatitjes.