Kiara Tito e nervozuar sa më s’ka, bën paralajmërimin dhe njoftimin e ‘frikshëm’

Kiara Tito është një ndër moderatoret më të dashura për publikun.

Ajo u bë akoma më e dashur pas martesës së saj me Luizin.

Kiara është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime nga më të ndryshmet.

Ajo përmes postimit të fundit ka treguar se është nervozuar me faqet që po e keqpërdorin emrin e saj.

Kiara ka bërë thirrje që të mos merren parasysh këto profile fallco.