Ja si quhej kompania e pastrimit në pronësi të Liridona Ademaj

Liridona Ademaj Murseli, 30-vjeçarja që u vra në Prishtinë në një grabitje të inskenuar nga bashkëshorti i saj Naim Murseli, rezulton pronare e një kompanie aktive pastrimi në Suedi të quajtur “Unda” me bashkëpronar Albert Jashari.

Një kompani pastrimi e quajtur ‘Unda Städ AB’ për të cilën në kohën e themelimit është hapur dhe një faqe në Facebook me të njëjtin emër ku promovon shërbimet.

Ndër fotot e publikuara shihet dhe Liridona me uniformën e punës që promovon shërbimin.

Adresa e këtij biznesi del në të njëjtin vend ku ka qenë më parë adresa e banimit të Naimit dhe Liridonës.

Gazetari Spartak Koka i emisionit Uniko në Klan Plus udhëtoi drejt Suedisë për të zbuluar më shumë informacion rreth jetës së çiftit në atë shtet.

“Një aspekt tjetër i rëndësishëm për t’u verifikuar është biznesi që ka me Albertin Jasharin të regjistruar Liridona Ademaj. Ka një adresë “Sodra Drotingaten 30, Uddevalla”. Kjo adresë na del ekzaktësisht ku jemi ne aktualisht. Na del fiks në të njëjtin vend ku kanë patur dhe banesën. Pra biznesi me Albert Jasharin i cili është ende aktiv dhe për të cilin ai refuzoi të përgjigjej është i regjistruar në banesën si pjesë aktiviteti dhe seli në banesën ku kanë jetuar më parë Naimi dhe Liridona”, raporton gazetari Spartak Koka nga qyteti Uddevalla në Suedi.