Big-Brother1

Incident në Big Brother Kosova- ‘tmerrohet’ Blerando

Sot në shtëpinë e BBVK ka ndodhur një incident ku reagimi i Blerandos do iu bëjë të qeshni se frikësohet.

Ai ishte me Shqipen jashtë në një moment duke qëndruar dhe u frikësua tej mase kur e prekën disa drita në trup.