Harrojeni Edona James, por a e keni ditur që Kaderi i BBVK-së është edhe mashkull edhe femër?

Kader është fjalë me origjinë arabe, e përdorur gjerësisht në Turqi.

Kader do të thotë “forcë për çdo gjë” dhe përdoret si emër për të dy gjinitë.

Kjo fjalë është përdorur edhe si emër në vende arabe dhe turke, por ka gjetur shprehje dhe vend edhe ndër shqiptar.

Së fundi, ky emër është kthyer në vëmendjen e njerëzve nga banorja më e re e “BBVK”.

Kader Kicaj është ish “Miss Prizereni”, që është bërë pjesë e shtëpisë më të famshme në Kosovë.