Gresa provokon rëndë me fotografinë e fundit, Andi do të ‘ҫmendet’ kur ta shoh atë në këtë gjendje

Gresa Hoti është modelja e cila u bë akoma më e njohur pas pjesëmarrjes në Big Brother.

Ajo brenda shtëpisë krijoi një lidhje dashurie me Andin.

Mirëpo kjo lidhje nuk zgjati edhe shumë dhe tani të dy po e vazhdojnë jetën e tyre të ndarë.

Në fotografinë e fundit ajo shihet se ka provokuar paksa me pozën që ka marrë.