Gresa godet sërish, ekspozon asetet e bollshme në këtë veshje provokuese

Gresa Hoti është modelja e cila u bë akoma më e njohur pas pjesëmarrjes në Big Brother.

Ajo brenda shtëpisë krijoi një lidhje dashurie me Andin.

Mirëpo kjo lidhje nuk zgjati edhe shumë dhe tani të dy po e vazhdojnë jetën e tyre të ndarë.

Në fotografinë e fundit Gresa shfaqet super provokuese.

E shfaqet vetëm në bikini, Gresa ekspozon kaq shumë asetet e saj joshëse.