Fillom të qajë Iliriana, kjo është arsyeja

Iliriana fillon të qajë, tregon edhe arsyen – Adri shkon dhe i qëndron afër.

Iliriana është shfaqur e mërzitur dhe madje ka filluar edhe të qajë.

Adri ka qenë ai që i ka shkuar afër për ta ngushëlluar.

“Jam mërzitur me këtë situatë këtu, mu kanë bërë të mërzitshme krejt gjërat”, është shprehur Iliriana.