Festa e pret Bonartin e shtrirë në shtrat me veshje provokuese të kuqe, atij do t’i dalë flaka

Festa Qoqaj është një personazh shumë i njohur për njerëzit që kalojnë kohë në rrjetet sociale.

Ajo është një ndër influenceret më të njohura në vend, e cila e ka provuar veten edhe në gazetari, ku nuk qëndroi gjatë.

Festa vazhdimisht merr vëmendjen me veshjet e saj dhe është shumë aktive në rrjetet sociale.

Në fotografinë e fundit ajo shihet e veshur me të kuqe dhe e shtrirë në shtrat, ku po duket tejet atraktive.