Festa “çmend” ndjekësit, tregon linjat e saj

Festa Qoqaj ka disa ditë që ka udhtuar jasht vendit për pushime.

Ajo poston foto të ndryshme, por këto të fundit morrën vëmendjen e të gjithve

E veshur në bikni blogerja e njohur përpos pëlqimeve morri edhe shumë komente positive.

Festa duket tejet provocative dhe tërheqëse.