Elvana Gjata rrezikon shumë me fustanin e fundit, zbulon ‘zogun’ pa pikë turpi

Elvana Gjata është një ndër këngëtaret më të njohura dhe më të dashura për publikun.

Ajo është shumë aktive me projekte të ndryshme muzikore.

Në fotografinë e fundit ajo është shfaqur me një grim dhe fustan të rëndë.

Por, me këtë fustan ajo ka zbuluar më shumë se që duhet.