Elita bëhet gati për të dalë, por ku është nisur me këtë grim e frizurë kaq të rëndë?

Elita Rudi është një ndër moderatoret më të njohura dhe më të dashura për publikun.

Ajo është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime nga më të ndryshmet.

Përmes fotografisë së fundit, ajo ka treguar se është bërë gati për të dalë.

Mirëpo, ajo që bie në sy është se moderatorja e njohur ka bërë një grim shumë të rëndë.